MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
7 z 19
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Do mąki wlej drożdże, dodaj mleko, żółtka i masło. Zagnieść...
fot. Katarzyna Puczyńska

Domowe drożdżówki z rabarbarem, budyniem i kruszonką. Prosty przepis, zachwycający smak. Nie przegap sezonu na rabarbar

Drożdżówki z rabarbarem, budyniem i kruszonką. Krok 5

Do mąki wlej drożdże, dodaj mleko, żółtka i masło. Zagnieść ciasto, aż będzie gładkie i elastyczne. Gotowe ciasto przykryj ściereczką i odstaw na 45 minut.

Zobacz również

Trzech Polaków z kwalifikacją do Grand Prix Challenge. Pawlicki o krok od kompletu

Trzech Polaków z kwalifikacją do Grand Prix Challenge. Pawlicki o krok od kompletu

Ostrobieg 2024 za nami! Sportowe zmagania nad jeziorem Mormin

NOWE
Ostrobieg 2024 za nami! Sportowe zmagania nad jeziorem Mormin

Polecamy

Domowy sos „Big Mac”. Najlepszy do burgerów i dań z grilla

Domowy sos „Big Mac”. Najlepszy do burgerów i dań z grilla

Najsmaczniejsza kanapka z pasztetem i warzywami. Sekretem jest chrupiąca bagietka

Najsmaczniejsza kanapka z pasztetem i warzywami. Sekretem jest chrupiąca bagietka

Tej surówki z młodej kapusty możesz nie znać. Doskonały dodatek do obiadu

HIT DNIA
Tej surówki z młodej kapusty możesz nie znać. Doskonały dodatek do obiadu