MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
7 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Najpierw rozwałkuj pierwszą część ciasta, podsypując...
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 6

Najpierw rozwałkuj pierwszą część ciasta, podsypując odrobiną mąki pszennej. Podziel je na dwie podłużne części.

Zobacz również

Trwa drugi dzień festiwalu pierogów. Od tradycyjnych pozycji po egzotyczne smaki

NOWE
Trwa drugi dzień festiwalu pierogów. Od tradycyjnych pozycji po egzotyczne smaki

Wielokulturowy i rodzinny piknik w Grodzisku w Sopocie

Wielokulturowy i rodzinny piknik w Grodzisku w Sopocie

Polecamy

Ała, parzy! Dlaczego kobiety lubią gorętsze prysznice niż mężczyźni?

Ała, parzy! Dlaczego kobiety lubią gorętsze prysznice niż mężczyźni?

Kruche ciastka z pistacjami do mocnej kawy. Rozkosz do ostatniego okruszka

Kruche ciastka z pistacjami do mocnej kawy. Rozkosz do ostatniego okruszka

Drugi dzień Perspektywy Women in Tech Summit 2024. Jeden z wykładów zgromadził tłumy

Drugi dzień Perspektywy Women in Tech Summit 2024. Jeden z wykładów zgromadził tłumy