MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jajko wbij do miseczki, roztrzep widelcem i posmaruj nim...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ekspresowe paluchy z ciasta francuskiego z czosnkiem i fetą. Poznaj przepis na pyszną i chrupiącą przekąskę. Ten przysmak zrobisz w 5 minut

Paluchy z ciasta francuskiego. Krok 3

Jajko wbij do miseczki, roztrzep widelcem i posmaruj nim ciasto. najłatwiej zrobić to silikonowym pędzelkiem lub spodem od łyżeczki. Rozsmaruj na cieście także czosnek przeciśnięty przez praskę. Posyp całość rozkruszoną fetą, czosnkiem niedźwiedzim i bazylią. Jeśli feta nie była bardzo słona, możesz posypać ciasto także szczyptą soli.

Zobacz również

Co wiesz o samochodach z PRL-u? Rozwiąż quiz

Co wiesz o samochodach z PRL-u? Rozwiąż quiz

Płaca minimalna. Ile wyniesie w 2025 roku?

NOWE
Płaca minimalna. Ile wyniesie w 2025 roku?

Polecamy

Najlepsze lody pistacjowe na deser. Poznaj przepis na deser z 4 składników

Najlepsze lody pistacjowe na deser. Poznaj przepis na deser z 4 składników

Rzeszów stawia na zieleń i ekologię. Sprawdź nowe atrakcje miasta

Rzeszów stawia na zieleń i ekologię. Sprawdź nowe atrakcje miasta

To koniec programu „Sportowe talenty”. Wiemy, co go zastąpi

To koniec programu „Sportowe talenty”. Wiemy, co go zastąpi