MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Ogórki małosolne są źródłem witamin, takich jak witamina K i...
fot. pixabay

Oto pięć powodów, dla których warto jeść ogórki małosolne. Po pierwsze wpływają na trawienie

Witaminy i minerały

Ogórki małosolne są źródłem witamin, takich jak witamina K i witamina C, które są ważne dla zdrowia kości, krzepnięcia krwi i układu odpornościowego. Zawierają również minerały, takie jak potas, magnez i wapń, które są niezbędne dla wielu procesów w organizmie.

Zobacz również

Burze i upały w Małopolsce. Są ostrzeżenia IMGW! W Tatrach będzie niebezpiecznie

NOWE
Burze i upały w Małopolsce. Są ostrzeżenia IMGW! W Tatrach będzie niebezpiecznie

Niezwykły koncert zespołu Mitch & Mitch w Koneckim Centrum Kultury

Niezwykły koncert zespołu Mitch & Mitch w Koneckim Centrum Kultury

Polecamy

Polacy nie chcą likwidacji ocen zachowania

Polacy nie chcą likwidacji ocen zachowania

Nie będzie ciepłej wody we Włocławku. Przez trzy dni - MPEC przeprowadzi prace

Nie będzie ciepłej wody we Włocławku. Przez trzy dni - MPEC przeprowadzi prace

Urlop dla poratowania zdrowia? Tak, ale nie dla wszystkich

Urlop dla poratowania zdrowia? Tak, ale nie dla wszystkich