Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Po Kuchennych Rewolucjach w Glewie. Jak sobie radzi lokal "Pod rumianym jabłkiem"?

Justyna Trawczyńska
Justyna Trawczyńska
Wojciech Alabrudziński
Odcinek Kuchennych Rewolucji z Glewa pod Dobrzyniem na Wisłą został wyemitowany w miniony czwartek. Jak po programie radzi sobie restauracja? Bardzo dobrze. Rezerwacja stolika w weekend była trudna.

To już kolejne restauracja w naszym regionie, która przeszła Kuchenne Rewolucje Magdy Gessler.

Powrót Magdy Gessler na Kujawy okazał się niezwykle udany. Restauratorka lokal oceniła bardzo dobrze.

Jak można zobaczyć na stronie facebookowej gospody pracy nie brakuje. Zainteresowanie lokalem się znacznie zwiększyło.

- Chciałem zarezerwować stolik na niedziele, ale już nie było miejsc - mówi mieszkaniec pobliskiej miejscowości. - Może w tygodniu będzie mniejsze zainteresowanie.

Jak klienci oceniają lokal?

Będziecie moją 70-tą restauracja po Kuchennych Rewolucjach. I w ciemno wiem, że będzie idealnie. Współczuję teraz najbliższych 2 tygodni, bo będzie najazd gości. Emisja zawsze tak działa. Wytrzymajcie poziom i będzie tylko z górki!!!! - pisze DS.

Byłam po rewolucjach i... polecam! Jedzenie pierwsza klasa! Gospodyni bardzo serdeczna i ciepła, choć z pewnością jedzie na pełnych obrotach już którąś dobę. Widok przepiękny - zapiera dech w piersiach. Ludzi multum, ale wiadomo, jak to jest parę dni po emisji. Trzymam kciuki za dalszy rozwój i pozdrawiam tęsknie z Bydgoszczy - pisze Katarzyna.

Jakiś dowcip jechaliśmy ponad 170 km a na płocie karteczki brak wolnych miejsc a 0 samochodów na parkingu. Oglądaliśmy kuchenne rewolucję i chcieliśmy spróbować. Niestety tylko wykosztowaliśmy się na paliwo. Serdecznie odradzam wszystkim i narażanie się na koszta - Sandra.

To jest przepiękne miejsce i piękni ludzie. Obejrzałam program i z pewnością wybiorę się tam z rodziną - pisze Elżbieta.

Zdążyłem tam zjeść przed emisją odcinka i nie rozumiem tych jedynek. Podczas moich odwiedzin było bardzo smacznie. Nie jestem fanem czerniny, ale była fenomenalna. Pomidorowa również. Pulpet z kaczki bardzo ciekawy! - pisze Kuba.

Co możemy zjeść w lokalu?

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Powrót reprezentacji z Walii. Okęcie i kibice

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera

Materiał oryginalny: Po Kuchennych Rewolucjach w Glewie. Jak sobie radzi lokal "Pod rumianym jabłkiem"? - Gazeta Pomorska

Wróć na lipno.naszemiasto.pl Nasze Miasto