Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
1 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dziennikarka i kuratorka kulinarna Monika Kucia podczas...
fot. KR

Przepis na pierogi wigilijne na słodko, ze śliwką wędzoną i miodem. Poleca dziennikarka i kuratorka kulinarna Monika Kucia

Dziennikarka i kuratorka kulinarna Monika Kucia podczas międzypokoleniowego lepienia pierogów poleciła unikatowy przepis z suską sechlońską moczoną w trójnaku. Autorką przepisu jest Joanna Jakubiuk (pierwotnie Hanna Szymanderska, polska pisarka kulinarna). Jest to wersja pierogów na słodko. Przepis na pierogi znajdziesz w galerii

Zobacz również

Na co dzień ratują ludzkie życie i mienie. Powiatowe obchody Dnia Strażaka w Sokółce

NOWE
Na co dzień ratują ludzkie życie i mienie. Powiatowe obchody Dnia Strażaka w Sokółce

Prezes Chamera na 100-lecie PZŻ: żeglarstwo to sport, edukacja i patriotyzm

NOWE
Prezes Chamera na 100-lecie PZŻ: żeglarstwo to sport, edukacja i patriotyzm

Polecamy

Pomysł na weekend: jak biwakować legalnie w lesie? Gdzie znaleźć miejsca biwakowe?

Pomysł na weekend: jak biwakować legalnie w lesie? Gdzie znaleźć miejsca biwakowe?

Zanim dasz komuś łyka, zastanów się dwa razy. Oto, co ci grozi

Zanim dasz komuś łyka, zastanów się dwa razy. Oto, co ci grozi

Chipsy i solone orzeszki zamień na zdrowe przekąski. Od nich nie przytyjesz

Chipsy i solone orzeszki zamień na zdrowe przekąski. Od nich nie przytyjesz