ZSRCKU w Kościelcu jest jedyną szkołą w Polsce, która bierze udział w "Dniu z Podravką" po raz trzeci. To wyróżnienie dla placówki, ale także ogromna szansa dla młodzieży, która może skorzystać z warsztatów i uczyć się od najlepszych.
Tym razem do Kościelca zawitał kucharz Marcin Jabłoński, który wprowadzał uczestników w tajniki kuchni śródziemnomorskiej. Były więc świeże ostrygi, krewetki a nawet homar. A wszystko to ozdobione produktami Podravki.
A my mamy dla Was niespodziankę. Szczegóły już wkrótce.
Kolo.naszemiasto.pl Dołącz do naszej społeczności na Facebooku!
Jak postępować, aby chronić się przed bólami pleców
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?