Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Kiszonki stanowią źródło...
fot. Pixabay/zdjęcie ilustracyjne

TOP 10 zalet jedzenia kiszonek. Zobacz jak wpływają na nasz organizm

Kiszonki stanowią źródło naturalnych probiotyków i prebiotyków. Korzystnie wpływają na procesy metaboliczne, regulują skład mikroflory przewodu pokarmowego. Włączenie kiszonek do menu wspomaga odnowę flory bakteryjnej, osłabionej np. przez antybiotyki lub częste stosowanie leków przeciwbólowych

Zobacz również

Delegacja AMW w Austrii. Oddano hołd Polakom poległym w czasie II wojny

Delegacja AMW w Austrii. Oddano hołd Polakom poległym w czasie II wojny

Maturzyści z Zespołu Szkół w Połańcu otrzymali świadectwa (ZDJĘCIA)

Maturzyści z Zespołu Szkół w Połańcu otrzymali świadectwa (ZDJĘCIA)

Polecamy

Ten napój jest zdrowszy niż oranżada. Poznaj przepis na smakowity kwas chlebowy

Ten napój jest zdrowszy niż oranżada. Poznaj przepis na smakowity kwas chlebowy

Auta używane. Najczęściej wyszukiwane samochody w Polsce mają cofnięte liczniki

Auta używane. Najczęściej wyszukiwane samochody w Polsce mają cofnięte liczniki

Jod na wypadek skażeń promieniotwórczych w Polsce. Takie dawki mamy przyjmować

Jod na wypadek skażeń promieniotwórczych w Polsce. Takie dawki mamy przyjmować