Twaróg z Włocławka zdobył na XI Międzynarodowych Targach Żywności Ekologicznej i Naturalnej Natura Food w Łodzi złoty medal oraz nagrodę Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi za najlepszy produkt tradycyjny wystawiany na targach. Nagrody przypadły twarogowi Klinek. To nie jedyne wyróżnienia dla wyrobów KeSeM-u. Spółdzielnia cały czas zachowuje tradycyjne metody produkcji. Świadczą o tym certyfikaty, między innymi „Jakość Tradycja”, którego logo mogą umieszczać na twarogach, śmietanach, maśle i kefirze.
Wideo Zobaczcie jak powstaje twaróg w KeSeM-ie
Jak postępować, aby chronić się przed bólami pleców
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?